Παρασκευή 23, Ιούνιος 2017
   
Text Size
No valid database connection You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LIMIT 1' at line 1 SQL=SELECT * FROM jos_jw_k2_tags WHERE id = LIMIT 1
Πέμπτη, 03 Απρίλιος 2014 16:37

Τούρτα σοκολατίνα γάλακτος με τραγανή βάφλα

Τούρτα σοκολατίνα γάλακτος με τραγανή βάφλα

συνταγή:ΣΕΦ ΖΑΧ/ΚΗΣ ΠΑΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ

Ντακουάζ σοκολάτα πορτοκάλι

  • 100 γρ. ασπράδια
  • 32 γρ. ζάχαρη
  • 80 γρ. πούδρα αμυγδάλου
  • 60 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 15 γρ. κακάο
  • Ξύσμα μισού πορτοκαλιού

Χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη σε μαρέγκα και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα τσέρκι με περίμετρο 22 εκ. και το ψήνουμε στους 1600 C βαθμούς για 20 λεπτά.

Mous Allegee Γάλακτος

  • 250 γρ. γάλα
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 390 γρ. σοκολάτα γάλακτος
  • 5 γρ. ζελατίνες

Ζεσταίνουμε το γάλα και λιώνουμε τις ζελατίνες, το ρίχνουμε στην σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ και ενσωματώνουμε τα δύο μείγματα.

Τραγανή βάφλα

  • 100 γρ. βάφλα
  • 50 γρ. σοκολάτα
  • 50 γρ. πραλίνα

Λιώνουμε την σοκολάτα με την πραλίνα και προσθέτουμε την βάφλα

Μοντάρισμα
Στρώνουμε πάνω από το νταγκουάζ την τραγανή βάφλα και γεμίζουμε με μους γάλακτος το υπόλοιπο τσέρκι. Παγώνουμε στο ψυγείο για μία νύχτα.
Καλή απόλαυση !

Last modified on Πέμπτη, 03 Απρίλιος 2014 16:46

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

ADS

ΦΟΡΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ