Παρασκευή 23, Ιούνιος 2017
   
Text Size

Συνταγές μελών μας

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 03 Απρίλιος 2014 16:32

Χοιρινό κότσι

by ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

συνταγή:ΣΕΦ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΙΝΟΣ

Υλικά

  • 1 χοιρινό κότσι, 2 κιλά περίπου
  • Αλάτι χοντρό
  • Θυμάρι
  • Ρίγανη

Εκτέλεση
Μαρινάρουμε το κότσι με μπόλικο αλάτι προσθέτουμε το θυμάρι και τη ρίγανη και το αφήνουμε για 5-6 ώρες. Όσο μείνει θα γίνει πιο τραγανό. Το βάζουμε σε ταψί και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο C  για 6ωρες. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για 1ωρα ακόμα στους 200οC.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

ADS

ΦΟΡΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ