
Υλικά για 2 άτομα
-6 αυγά
-1 μερίδα χόρτα βρασμένα
-1 φλιτζανάκι λάδι
-Αλάτι
-Πιπέρι
-Κύμινο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα τσιμούλια και τα σουρώνουμε καλά.
Σ΄ενα τηγάνι βάζουμε το λάδι με τα τσιμούλια, αλάτι πιπέρι και το κύμινο, ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 10 λεπτά.
Εν τω μεταξύ χτυπάμε τα αυγά ρίχνοντας αλάτι, πιπέρι και κύμινο.
Περιχύνουμε τα χόρτα με τα αυγά σε όλο το τηγάνι. Μ΄ένα πιρούνι ανακατεύουμε ελαφρά από πάνω τα χόρτα για να εισχωρήσει μέσα το αυγό.
Όταν ψηθεί από την μια πλευρά γυρνάμε την ομελέτα και από την άλλη.
Πατάμε ελαφρά με το πιρούνι την ομελέτα και αφήνουμε να ψηθεί.
Παραλλαγή
μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα τσιμούλια με άλλα χόρτα όπως βρούβες ή πικράσταχα.