IΛΙΚΑ

1 1/2 kg κολοκύθα κομμένη σε κύβους
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
αλάτι, πιπέρι
2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
1/2 kg ξυνομηζύθρα
2 αυγά
Ζύμη:
1 ποτήρι ελαιόλαδο
2 αυγά
1 κ.τσαγιού αλάτι
1/2 ποτήρι γάλα
1 κουτ. τσαγιού μπεϊκιν πάουντερ
αλεύρι όσο είναι αρκετό για να γίνει μαλακή ζύμη
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε την κολοκύθα με το κρεμμύδι έως ώτου γίνει χυλός.
Τη στραγγίζουμε και προσθέτουμε το δυόσμο, τη ξυνομυζήθρα και τα αυγά χτυπημένα.
Ετοιμάζουμε μαλακή ζύμη με τα παραπάνω υλικά και ανοίγουμε δύο φύλλα.
Στρώνουμε το ένα σε λαδωμένο ταψί. Απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο.
Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσει.