ΥΛΙΚΑ

1,5 κιλό κρέας αίγας (γίδας)
1/2 ποτήρι λάδι
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες
αλάτι πιπέρι κύμινο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τσιγαρίζουμε το κρέας με το λάδι και το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι το κύμινο και λίγο νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοψηθεί Αν η αίγα είναι μεγάλη, τη βράζουμε πρώτα με λίγο νερό και, όταν πιεί το νερό, ρίχνουμε το λάδι να τσιγαριστεί.

Προσθέτουμε αμέσως και το κρεμμύδι και μετά την ντομάτα και το αλατοπίπερο.