
1. Σεβασμός , Αγάπη & Εκτίμηση στο ευλογημένο προϊόν του τόπου μας
2. Χρήση μόνο Ελαιολάδου στην Παραδοσιακή Γαστρονομία
3. Σε ωμές Παρασκευές παρθένο Ελαιόλαδο
4. Χρήση Ελαιολάδου στο μαγείρεμα
5. Στο τηγάνισμα όχι υψηλές Θερμοκρασίες
6. Όχι προσμίξεις με άλλα λάδια
7. Δεν αλατίζουμε ποτέ τα υλικά για το τηγάνισμα
8. Όχι τηγάνισμα ή μαγείρεμα σε αλουμινένια σκεύη
9. Χρήση Ελαιολάδου σε παραδοσιακά γλυκά
10. Καθαρισμός & φιλτράρισμα του ελαιολάδου μετά από τέσσερα τηγανίσματα